top of page

BESTUUR

Soeradj Stibbe foto 2022.jpg

Soeradj Ramsanjhal

Bestuursvoorzitter Bridges 

***
Senior Associate | Stibbe

Soeradj is senior-associate bij Stibbe en één van de oprichters van Bridges Network. "Ik vind het belangrijk dat studenten kunnen aankloppen bij professionals die hen kunnen inspireren. Met Bridges Network proberen we daaraan bij te dragen." 

  • LinkedIn

Faysal Barrachdi

Algemeen bestuurder Bridges

***

Capital markets supervision | AFM

Faysal Barrachdi is nu werkzaam bij de Autoriteit Financiële Markten en promovendus. "Diversiteit en inclusie zijn belangrijk en bewustzijn daaromtrent moet zo vroeg mogelijk beginnen. Bridges Network is mede vanuit die gedachte opgericht."

  • LinkedIn
Faysal Barrachdi.png

Dieuwke Hooft Graafland

Algemeen bestuurder Bridges

***

Senior Associate | Loyens & Loeff

Ik ben Dieuwke Hooft Graafland, advocaat bij Loyens & Loeff sinds 2011. Ik werk in het zorgteam, en adviseer zorgaanbieders en investeerders in de zorg, en procedeer veel voor zorgverzekeraars. Mijn
werk vind ik uitdagend en geeft me energie en plezier. Ik gun elke rechtenstudent met de ambitie
om advocaat te worden dat plezier en die voldoening in een baan. Ongeacht zijn of haar achtergrond. De ervaring leert dat de grote commerciële kantoren moeite hebben divers talent aan te trekken. Dat vraagt om actie. Ik zet mij daar met Bridges Network graag voor in!

  • LinkedIn
Dieuwke Hooft Graafland.jpg
Joe Mathis.jpg
JoeMathis002_LR.JPG

Joe Mathis

Algemeen bestuurder Bridges

***

Senior Associate | Howden M&A

Joe is meer dan 6 jaar werkzaam geweest bij Stibbe in de praktijkgroepen Mededingingsrecht en M&A. Voorheen werkzaam bij de Europese Commissie, de Autoriteit Consument en Markt, en advocatenkantoor Cleary Gottlieb in Brussel. "Zonder representatieve culturele diversiteit - in alle lagen van een onderneming - is geen enkel bedrijf in staat de belangen van al haar (huidige en toekomstige) stakeholders optimaal te behartigen. In mijn rol als bestuurder van Bridges Network hoop ik zoveel mogelijk multiculturele studenten te inspireren om een carrière te overwegen in de commerciële advocatuur." 

  • LinkedIn
bottom of page