top of page

Peer Network

In samenwerking met de aangesloten partner-advocatenkantoren, heeft Bridges een netwerk opgesteld van enthousiaste advocaten waarmee biculturele / eerste generatie studenten op een laagdrempelige en open manier in contact kunnen komen. 

Deze pagina bevat een overzicht van de "peers" van Bridges Network, met een korte bio en contactgegevens. Studenten kunnen uiteraard ook altijd contact opnemen met één van de bestuurders van Bridges Network: Soeradj Ramsanjhal, Faysal Barrachdi, Dieuwke Hooft Graafland, Chelsea Gunning, of Joe Mathis (contactgegevens staan op onze bestuurspagina).

 

Al onze peers zijn graag bereid in gesprek te gaan met biculturele / eerste generatie studenten over hun eigen ervaringen in de commerciële advocatuur. Hiermee willen we studenten een platform bieden van advocaten die zij altijd kunnen benaderen om vragen te stellen over- en inzicht te krijgen in een carrière in de commerciële advocatuur (in alle openheid, en zonder de stress van gesprekken die plaatsvinden in het kader van een formele sollicitatieprocedure).

bottom of page