top of page

EVENTS

Op events van Bridges Network kunnen studenten en advocaten elkaar ontmoeten. 

 

Tijdens onze events komen verschillende onderwerpen over diversiteit en inclusiviteit aan de orde. Zo kunnen studenten en advocaten, op een laagdrempelige en open manier, ervaringen en kennis met elkaar delen. Deze discussies leveren essentiële, wederzijdse, inzichten op over de ervaren barrières en mogelijke oplossingsrichtingen die kunnen bijdragen aan het aantrekkelijker maken van de commerciële advocatuur voor studenten met een biculturele achtergrond / eerste generatie studenten. 

 

Onze events zijn niet gericht op werving van studenten voor individuele advocatenkantoren. We zijn geen recruiters en hebben geen winstoogmerk. We zijn een netwerk. We proberen studenten bekend te maken met de commerciële advocatuur, zodat zij weloverwogen een keuze kunnen maken of dit iets voor hen is. Voor studenten die interesse hebben in een carrière bij een specifiek kantoor binnen ons netwerk, hebben we een 'peer network' van advocaten waar zij laagdrempelig contact mee kunnen opnemen en verder kunnen helpen bij een eventuele sollicitatieprocedure. 

Upcoming events

Toekomstige events worden hier geplaatst. Volg Bridges Network op LinkedIn om tijdig op de hoogte te blijven van onze events en andere ontwikkelingen!

Flyer Student event 12 oktober 2023.final2.png

Registratieformulier
Student Event
12 oktober 2023

We hebben jouw aanmelding ontvangen en zien je op 12 oktober 2023 bij De Roos Advocaten in Amsterdam!

Past events: highlights

Student Event - 14 juni 2023 @ Houthoff

Iftar - 5 april 2023 @ Haarlemmermeerstation Amsterdam

Student event - 6 maart 2023 @ Loyens & Loeff

Peer event - 27 januari 2023 @ NautaDutilh 

Student event - 10 oktober 2022 @ DBBW

Student event - 8 juni 2022 @ Stibbe

bottom of page